t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
Passord
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

TILBUD uke 41
Hytte opptil 10 personer. NOK 990,- pr døgn min 2 døgn. 

Gjelder i perioden 8 - 16.oktober Velg ankomst og avreise i boksen over. 
En destinasjon hele året

Det er lite som slår høsten på fjellet!

Våre turløyper tar deg raskt ut i storslagen natur, og som prikken over i-en troner den majestetiske Gaustatoppen med 1883 moh.
Den klare høstlufta og de flotte fargene. Bestill ditt opphold nå - Fra NOK 239,- pr person pr døgn.

Gaustatoppen er så mye mer en bare vinterferie og skikjøring. Tid sammen og en aktiv ferie lokker besøkende året rundt fra hele verden. Sommerstid lokker vandring i fjellet, nært og lett tilgjengelig, du trenger ikke begi deg ut på en tur over flere dager for å oppleve vakker natur og en følelse av frihet. Våre turløyper tar deg raskt ut i storslagen natur og som prikken over i-en troner vakre Gaustatoppen som ett majestetisk kjennetegn for området. På toppen, 1883 moh., kan du nyte den spektakulære utsikten. Herifra ser du en sjettedel av Norge. Pass på å prøvesmake vaflene i den 100 år gamle steinhytta, eller prøvesmak stedets egen cognac. Her på toppen, bak dører av glass, oppbevares den edle drikken i tønner av tre.


Byen Rjukan, som ligger rett nedenfor Gaustatoppen, er med på UNESCOS verdensarvliste og har en fantastisk historie. Her er opplevelsene minst like mange. Visste du for eksempel at den norske industrielle revolusjonen startet her? Listen over aktiviteter er lang men en sak er sikker; hele området har en rik og mektig kultur.
Overnatting ved foten av fjellet


Gode minner oppleves når man bor bra. Moderne eller tradisjonell hyttekos? Bo i en av våre flotte hytter eller leiligheter, ved foten av fjellet. Et perfekt utgangspunkt for en topptur. Hyttene ligger kun 15 minutter fra byen Rjukan.  Kontakt oss! Det perfekte overnattingstilbudet. Telefon: 45 48 51 51

 

Å gjøre i området

Destinasjon Gaustatoppen er mer enn selve fjellet Gaustatoppen, og ligger kun 15 minutter fra Rjukan. Et besøk til destinasjon Gaustatoppen er en opplevelse for hele familien! Her er mulighetene mange. Sommerstid lokker vandring i fjellet, nært og lett tilgjengelig. Med Rjukan som nærmeste by er mulighetene mange!
Fotturer vi anbefaler
Gaustatoppen


Spektakulær og lett tilgjengelig
Ønsker du å ta deg til toppen av Gaustatoppen til fots, er beste løype fra Stavsro. Den er 4 km en vei og fullt overkommelige for både barn og voksne. Turen til Gaustatoppen er en familievennlig topptur. Lengde:4,3 km en vei. Tid: 2,5 time en vei.
Solstien


Snarveien til Hardangervidda
Solstien sies å være korteste vei fra Rjukan til Hardangervidda. Solstien er en svært barnevennlig tur. Turen starter med Nord–Europas første to–taus bane;Krossobanen, som frakter deg opp til foten av Hardangervidda. Lengde: 5 km begge veier. Tid: 2 timer.
Hunderhola


En hule i fjellet
Hulderhola er en 15 meter dyp hule på østsiden av Stavsro – hvor stien opp til Gaustatoppen starter. Hulderhola er ca. 15 meter dyp, men med takhøyde på mellom 1 – 3 meter. Innerst i hula er det et mindre rom, såkalte «sakristiet».  Lengde: 4 km. Tid: 1,5 time en vei.
Sabotørstien


I sabotørenes fotspor
Sabotørstien er veien de verdensberømte norske motstandsfolkene brukte under 2. verdenskrig når de skulle sprenge tungtvannsfabrikken. Turen starter ved Rjukan Fjellstue. Turen har en gradering middels. Lengde: 11 km. Tid: 2,5 timer.
Våre favoritter for hele familien
Krossobanen

Krossobanen er en taubane som på 5 minutter frakter deg fra Rjukan og opp til foten av Hardangervidda. Du kan ta med både sykkel og ski i Krossobanen, og benytte deg av alle naturopplevelsene Hardangervidda gir. Krossobanen ble bygget i 1928 som en gave fra Norsk Hydro slik at Rjukan’s befolkning kunne ta seg opp i sola i vinterhalvåret. I dag er Krossobanen en turistattraksjon som er åpen hver dag, hele året.
Gaustabanen

Gaustabanen er en spektakulær kabelbane som går inne i selve Gaustatoppen, og tar deg til toppen på ca 15 minutter, og tar 20 passasjerer pr tur. De første 50 årene var Gaustabanen hermetisk lukket NATO-anlegg. Men i dag kan du og jeg også få ta del i den spennende opplevelsen det er inne i fjellet.
Norsk Industriarbeidermuseum

Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork får du et nært møte med norsk industri og krigshistorie. Den mest kjente utstillingen er nok “Helter i Telemark”. Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork er kanskje mest kjent for sin presentasjon av Rjukans krigshistorie. Vemork var åstedet for en av de viktigste sabotasjeaksjoner under 2. verdenskrig, da norske sabotører hindret tyskerne i å utvikle atomvåpen av tungtvannet som ble produsert her.